Wilujeng sumping di situs web parusahaan urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tianjin Tianxin Metal Produk Co., Ltd. (hereinafter disebut "Tianxin") anu lokasina di bank tina Tuanbo Lake geulis, Jinghai County, Tianjin di simpang of Tianjin-Tangshan Expressway, Beijing-Shanghai Expressway sarta Beijing-Shanghai Railway , 25km jauh ti kota, 65km ti Tianjin Port, 30km ti Bandara Internasional Tianjin Binhai, sarta 120km ti Bandara Internasional Capital Beijing.

wartos

Naon téh mesin topeng mesin tilepan?

Topeng mesin mesin tilepan anu ogé dipikawanoh minangka mesin katun tilepan. Ngaranna nunjukkeun, ieu masker tilepan. Naon téh mesin topeng tilepan? Ieu teu matak dipedar langkung. Eta kudu dipikawanoh éta topéng kudu narilep sarta dipak.

We can make it!

We can make it! As you may know, we are ...
Déwan Listrik Cina: Industri beurat kayaning Beusi sarta Steel Boga turunna Sharp dina nambahan kagancangan of Konsumsi Power dina bulan Nopémber
laporan 19 Cina Listrik Déwan urang s ...
The "Tianxin" merk mengikat kawat runtuyan produk nu dihasilkeun ku Tianxin Company meunang judul "Tianjin Inohong Brand Produk"
Anyar, nu "Tianxin" merk mengikat wir ...