Mirë se vini në faqet e internetit të kompanisë sonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Tianjin Tianxin Metal Products Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë "Tianxin") është e vendosur në bregun e liqenit të bukur Tuanbo, Jinghai Qarkut, Tianjin, në kryqëzimin e Tianjin-Tangshan autostradë, Pekin-Shanghai autostradë dhe Pekin-Shanghai hekurudhave , 25 km larg nga qendra e qytetit, 65km nga Tianjin Port, 30km nga Aeroporti Ndërkombëtar Tianjin Binhai, dhe 120 km nga Pekini Aeroporti Ndërkombëtar Capital.

LAJME

Çfarë është një makinë makinë maskë kanate?

Mask makinë makinë palosshme është i njohur edhe si makinë kanate pambuku. Si emri sugjeron, kjo është maskë kanate. Çfarë është një makinë maskë palosshme? Kjo nuk duhet të shpjegohet më shumë. Duhet të dihet se maskë duhet të palosur dhe të paketuara.

We can make it!

We can make it! As you may know, we are ...
Këshilli Elektrike China: Industries të rënda të tilla si hekuri dhe çeliku ketë një rënie të mprehtë në të rritur shpejtësinë e konsumit të energjisë në nëntor
Raporti i 19-s Këshillit Elektrike Kinë ...
The "Tianxin" produkte seri markë e detyrueshme tela prodhuar nga Tianxin kompania fitoi titullin e "Tianjin famshme Brand Produkt"
Kohët e fundit, "Tianxin" markë detyrueshme wir ...