Welcome to situs perusahaan kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tianjin Tianxin Metal Products Co., Ltd. (hereinafter diarani minangka "Tianxin") dumunung ing pinggir Tuanbo Lake ayu, Jinghai County, Tianjin ing prapatan saka Tianjin-Tangshan Expressway, Beijing-Shanghai Expressway lan Beijing-Shanghai Railway , 25km adoh saka downtown, 65km from Tianjin Port, 30km from International Tianjin Binhai, lan 120km saka Bandar Udara Internasional Capital Beijing.

NEWS

Apa mesin topeng mesin lempitan?

Topeng mesin mesin lempitan uga dikenal minangka mesin katun lempitan. Minangka jeneng tabet, iku mask lempitan. Apa mesin topeng lempitan? Iki kudu ora diterangno liyane. Iku kudu dikenal sing topeng kudu lempitan lan dikempalken.

We can make it!

We can make it! As you may know, we are ...
Dewan Listrik China: Industries Heavy kayata Iron lan Steel Duwe nolak Sharp ing Tambah Kacepetan Konsumsi Power in November
laporan 19 China Listrik PBB kang s ...
Ing "Tianxin" account naleni kabel seri produk diprodhuksi dening Tianxin Company menang judhul "Tianjin Famous Brand Product"
Bubar, "Tianxin" account naleni wir ...